Ghid turistic Coquimbo

Recomandat pentru: plaja, relaxare, gastronomie

Despre Coquimbo

Capitala regiunii Coquimbo este reprezentata de orasul port cu acelasi nume. Acesta se afla pe celebra autostrada Pan-Americana si contine aproximativ 200.000 de locuitori. Aceasta a crescut considerabil, din punct de vedere economic, din 2002 si pana in prezent, cu aproximtiv 50%.

Spaniolii au pus stapanire pe portul din orasul Coquimbo in anul 1550, pentru a putea exporta aurul si cuprul exploatat din apropierea lui. In fapt, Coquimbo nu a fost recunoscut ca oras pana in anul 1867.

De-a lungul anilor, Coquimbo a crescut ca importanta turistica, in oras dezvoltandu-se multe ramuri, printre care cele hoteliere, culinare si multe altele. In ziua de azi, portul inca mai reprezinta un punct de interes din punct de vedere economic, in special, datorita transportului de fructe de cupru, care mai este, si in ziua de azi, exploatat din minele din imprejurimi.

Asadar, daca doriti sa vizitati un oras simplu, in care puteti observa obiceiurile tipice ale locuitorilor din Chile, vizitati Coquimbo, un oras in care traditia s-a pastrat, destul de mult, de-a lungul anilor.

Coquimbo