Ghid turistic Coronel

Recomandat pentru: -

Despre Coronel

Al 2-lea oras ca marime din regiunea Conception este reprezentat de Coronel. Acesta are aproximativ 100.000 de locuitori si este un oras port, aflandu-se in partea Central Vestica a tarii Chile. Orasul Coronel este predominat de paduri si zone mlastinoase, acestea intinzandu-se pana in apropierea coastei.

Climatul care predomina aceasta regiune este cel mediteranean, in care temperatura medie anuala este de aproximativ 15 grade Celsius, cu veri calde si ierni racoroase. Precum mai toate orasele din America de Sud, spaniolii au pus stapanire pe aceasta zona, datorita potentialul de minereu pe care o avea, in special carbune.

Muntii, acompaniati de paduri si zonele mlastinoase, ofera o imagine pitoreasca a regiunii, in care turistii raman inmarmuriti de frumusetea si splendoarea pe care aceste meleaguri o poate oferi. Coronel este recunoscut pentru sportul de surf, multi dintre pasionatii acestuia venind, in fiecare an, pentru a profita de valurile perfecte.

In Coronel se poate ajunge doar cu autobuzul, deoarece aici nu exista vreun aeroport sau statie de tren. Dar, cu toate acestea, in centrul orasului puteti gasi diverse banci sau hoteluri, in care va puteti caza, si, totodata, puteti profite de multe oportunitati oferite de locuitori pentru turisti. Asadar, este recomandat sa vizitati aceasta asezare izolata de agitatia pe care o ofera majoritatea oraselor din Chile, Coronel reprezentand un loc rupt din rai.

Coronel