Transport Chengdu

La 20 de kilometri de centrul orasului Chengdu se afla aeroportul international cu acelasi nume. Acesta efectueaza zboruri cu foarte multe orase mari din Asia, fiind unul dintre cele mai mari aeroporturi de pe acest continent. Totusi, in Europa el efectueaza zboruri doar cu Amsterdam, dar din Asia cu orase precum Seoul, Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore, si multe altele.

In plus, daca sunteti, deja, in China, si doriti sa ajungeti intr-un mod mai economic in Chengdu, atunci puteti folosi sistemul feroviar. Exista trei statii de tren in Chengdu, dar aveti grija ca toate cursele, indiferent de ora si punct de plecare, vor fi supraaglomerate, fiind foarte greu sa gasiti un loc chiar si in picioare.

Odata ajunsi in Chengdu, putem spune ca aveti la dispozitia dumneavoastra toate formele posibile de transport in comun. De la metrou pana la automobile cu 3 roti, Chengdu dispune de un sistem de transport in comun foarte bine pus la punct si foarte diversificat, pentru a face fata la cei 14 milioane de locuitori.

Chengdu