Ghid turistic Fenghuang

Recomandat pentru: -

Despre Fenghuang

Foarte bine conservat, Feng Huang este un oras situat in provincia Hunan, in China. Aici se ajunge destul de greu, in special in timpul sarbatorilor sau in weekenduri, din cauza faptului ca drumul are o conditie foarte proasta. Cea mai convenabila metoda de a ajunge aici este cu autobuzul, pe care il puteti lua din Changsa, contra unui pret de aproximativ 120 RMB, sau din Jishou, situat la o distanta de 70 de minute de mers – calatorie care costa aproximativ 20 RMB.

Daca vreti sa vizitati orasul, in special partea veche a acestuia, cel mai bine este sa renuntati la orice mijloc de transport si sa va plimbati pe jos, pentru a putea admira in voie cladirile si obiectivele turistice. Pentru a intra in Fenghuang, este nevoie sa platiti un bilet de vizitare, incepand cu Mai 2013. Va recomandam sa cumparati acest bilet doar de la ghiseul oficial si sa nu apelati la localnici pentru el, deoarece va puteti pierde banii. Cu acest bilet veti avea acces la toate obiectivele turistice din oras.

Printre obictivele turistice pe care va recomandam sa le vizitati se numara: Turnul Portii de Vest, Ssala ancestrala a familiei Yang, Podul Hong, Casa lui Shen Congwen, Templul Wanshou, Muzeul Guchen si Templul Reginei Cerurilor.

Daca doriti sa aveti parte de o panorama extraordinara, va recomandam sa mergeti pe Marele Zid de Sud, unde veti gasi un numar de terase deosebite si unde puteti face hiking. Puteti ajunge aici fie pe jos, fie intelegandu-va cu unul dintre soferii minivan-urilor care fac curse regulate aici.

Fenghuang