Obiective turistice Kaifeng

Zidurile Orasului Kaifeng

Conform unei vechi legende chineze, Gingis Khan, recunoscut pentru ravagiile pe care le lasa in urma sa, distrugeri de care nici China nu a fost lipsita, nu s-a atins de orasul Kaifeng pentru ca aici considera ca traiesc cei mai mari intelepti, cei mai renumiti arhitecti si cresc cele mai frumoase flori. Adevar sau nu, legenda a traversat generatii de-a randul iar cladirile vechi ale orasului pe care...

Pagoda Po din Kaifeng

Pagoda Po este cea mai veche constructie de acest fel din orasul Kaifeng, avand o vechime de peste un mileniu. La origine avea o forma hexagonala si se ridica pe noua niveluri. Este singura contructie care a supravietuit trecerii timpului din fostul templu Tiangqing.

Parcul Longting din Kaifeng

Parcul Longting este unul din locurile unde va puteti relaxa alaturi de familie. Fosta gradina a resedintei imperiale, parcul este cu adevarat spectaculos. Este in mare parte acoperit de lacuri unde va puteti scalda vara si unde puteti patina in lunile de iarna. 

Templul Abatelui din Kaifeng

Unul dintre cele mai vechi si mai frumoase edificii religioase din Kaifeng este Templul Abatelui construit in secolul VI. Supranumit Templul Asezamantului Prosper, a fost distrus si reconstruit in anul 711 de catre un preot care a donat si statuia lui Buddha, inalta de 3 m. Templul devine o adevarata opera de arta in timpul dinastiei Song si era unul dintre locurile preferate ale familiei imperiale...

Templul Guanyin din Kaifeng

Templul Guanyin reuneste un complex de cladiri recent restaurate, unde o atentie deosebita merita camera principala, de dimensiuni impresionante, dar si sala ce gazduieste statuia lui Buddha Inclinat.

Kaifeng