Informatii utile Marele Zid

Date generale


Moneda: Yuan renminbi (CNY)
Limba oficiala: Mandarina
Fus orar: GMT 08:00

Cand este indicat sa vizitati Marele Zid Chinezesc

Din cauza ca are o lungime de 21.198 de kilometri, temperaturile experimentate pe Marele Zid variaza intre -20 si +40 de grade Celsius, in functie de clima din zona pe care doriti sa o vizitati. Din aceasta cauza, este recomandat sa vizitati Marele Zid Chinezesc pe perioada verii, deoarece, astfel, veti fi sigur ca nu veti intampina surprize.

Transportul catre Marele Zid Chinezesc

Pentru a ajunge la Marele Zid Chinezesc, este recomandat sa o faceti cu un autovehicul inchiriat sau cu autobuzul si sa evitati taxiurile, indiferent de orasul in care va aflati dumneavoastra, deoarece soferii acestora tind sa mareasca, destul de mult, pretul pe care ar trebui sa il ceara in mod normal.

Shopping in zona Marelui Zid Chinezesc

Desi pare de neconceput, exista unele persoane care si-au construit o baraca pentru a putea vinde, in mod continuu, diferite obiecte unice, in anumite regiuni ale Marelui Zid extrem de vizitate de catre turisti.

Viza turistica pentru a vizita Marele Zid Chinezesc

Indiferent de ce regiune a Marelui Zid doriti sa vizitati, pentru a putea intra in China veti avea nevoie de o viza turistica si, totodata, de un pasaport valabil pe o perioada de minimum 6 luni de zile.

Marele Zid