Ghid turistic Sanya

Recomandat pentru: gastronomie, natura, recif, religie

Despre Sanya

Unul dintre cele mai sudice puncte ale Chinei este si orasul Sanya, care este situat pe insula Hainan. Cunoscut si ca „Hawaii-ul Chinei”, acesta are o plaja de o lungime impresionanta – aproximativ 20 de kilometri, ceea ce conduce la o dezvoltare impresionanta, de la an la an.

Cu siguranta, nu va veti plictisi nici macar o secunda in acest relaxant oras, deoarece veti putea practica sporturi de apa, veti putea face plaja si va veti putea bucura de fulminanta viata de noapte specifica unei astfel de zone. In ceea ce priveste cazarea in Sanya, aveti la dispozitie o varietate de conditii, de la 1 la 5 stele, la fel intamplandu-se si in cazul preturilor.

Apa, in special cea din jurul insulelor, este foarte curata, insa, cu siguranta, nici un loc nu este mai potrivit pentru plaja si scaldat decat Insula Wuzhizhou sau, daca iubiti natura, chiar si cele mai din nord, unde rareori ajung turisti.

Sezonul turistic incepe la 1 Octombrie si se termina la finalul iernii. In timpul acestei perioade, veti vedea aici foarte multi turisti rusi, acestia preferand sa se cazeze la Dadong Hai. De asemenea, tot aici isi petrec iarna si foarte multi chinezi din nordul tarii, in incercarea de a scapa de frig.

Sanya