Obiective turistice Busan

Parcul Yongdusan din Busan

Yongdusan este una dintre cele trei zone montane din Busan. Daca sunteti amatori de expeditii montane, aici este locul perfect pentru o vacanta de neuitat. Dincolo de frumusetea peisajelor, in explorarile voastre pe muntele Yongdusan, nu ratati o vizita la fostul templu japonez, astazi declarat monument istoric. In timpul razboiului din Coreea, localnicii s-au refugiat in munti, unde si-au construit...

SPA Heosimcheong din Busan

Daca v-ati decis sa va petreceti concediul in Busan, rezervati-va timpul necesar pentru a savura momente de completa relaxare la cel mai mare centru spa din Asia, renumitul Heosimcheong. Centrul dispune ce un hotel de lux si numeroase saune si piscine amenajate in jurul izvoarelor de apa termala din Busan. 

Templul Beomeosa din Busan

Beomeosa se gaseste pe Muntele Geumjeogsan si este unul dintre cele trei mari temple din Coreea de sud, alaturi de Haeinsa si Tongdosa. Odata ajunsi aici, incercati sa experimentati cat mai in sedintele de meditate si regasire de sine. Interesanta este si ceremonia de servire a ceaiului. Daca faceti rezervarea din timp, puteti lua parte la activitatile de zi cu zi ale calugarilor budisti.