Ghid turistic Heredia

Recomandat pentru: istorie, cultura, biserici, shopping, relaxare, vulcan, natura

Despre Heredia

Heredia este un oras situat in provincia Heredia din Costa Rica si este capitala provinciei. Acestoras este in prezent intr-un proces rapid de industrializare si este situat la 10 km nord de capitala tarii, San José. Orasul gazduieste unul dintre cele mai mari colegii din Costa Rica, Universitatea Nationala din Costa Rica, care accepta multi studenti internationali.

Aproape tot ceea ce are Costa Rica de oferit poate fi gasit in si in jurul orasului Heredia. Unul dintre cele mai bune locuri in care puteti cunoaste cultura locala este Central Park. Semi-umbritul parc, cu copaci de mango, este evidentiat de cladiri invechite care dateaza din secolul al XVIII-lea. Langa parc veti gasi frumoasa Bazilica in stil colonial a Neprihanitei Zamisliri (Basilica de la Inmaculada Concepción), datand din 1797. In parc, exista, de asemenea, o scena care gazduieste, uneori, concerte si spectacole. El Fortín, un turn remarcabil din caramida construit de catre spanioli, priveste spre mare asupra orasului oferind vizitatorilor o privire in trecutul Costei Rica.

La nord-est de Central Park este o expozitie culturala si istorica numita Casa de Cultura (La Casa de la Cultura). Cladirea gazduieste exponate istorice si unele opere de arta destul de interesante.

Orasul dispune de o clima calda pe tot parcursul anului, temperaturile sunt temperate de stratul de nori care afecteaza zona. Ploile sunt raspandite pe tot parcursul anului, dar perioada ploioasa este mai-octombrie.

In Heredia puteti ajunge cu un autocar care circula spre oras de la San Jose.

Heredia