Ghid turistic Jaco

Recomandat pentru: plaja, tiroliana, surfing, crocodili, viata de noapte

Despre Jaco

Plaja Jaco este cea mai apropiata de San Jose, Central Valley si este una dintre destinatiile cele mai vizitate de pe Coasta din Costa Rica. Plaja e de renume mondial si ofera posibilitati de surf.

Jaco are o abundenta de magazine cu echipament pentru surf, hoteluri si restaurante la preturi accesibile oricarui buget, dar si pentru cei obisnuiti cu luxul.

Activitatile de relaxare includ surfing, inot, pescuit, pescuit de adancime, excursii cu ATV-uri, inchiriere biciclete, excursii calare, crocodile safari, parcuri si rezervatii nationale, cu barca si caiacul, rafting, excursii cu baldachinul si viata de noapte.

In apropiere, plaja Herradura, la nord, ofera un mediu mai linistit decat Jaco. La sud gasiti plaja Hermosa, o plaja cu nisip negru, iubita si de amatori de plaja si de surferi, deopotriva.

Rezervatia Biologica Carara este localizata la cativa kilometri in nord de Jaco. Cu mai multe trasee deschise vizitatorilor, este un loc minunat unde puteti observa cat mai multe din viata salbatica din Costa Rica.

Raul Tarcoles se invecineaza cu parcul si se varsa in Oceanul Pacific, si este un excelent loc de a vedea de aproape crocodilul american, daca alegeti o plimbare cu barca.

Parcul National Manuel Antonio se afla la sud de Jaco, iar refugiul salbatic Punta Leone si Parcul National Penas Blancas sunt alte locuri unde vizitatorii pot observa viata salbatica.

In Jaco exista mai multe hoteluri, cu servicii all inclusiv, la preturi accesbile, unde va puteti caza, si restaurante numeroase cu mancare pe gustul oricarui turist: americana, asiatica, europeana, mexicana si locala, fara a fi uitati turistii vegetarieni, iar pentru cei care doresc o cafea proaspata si o bautura fina sunt numeroase baruri.

Pentru deplasare in Jaco, de altfel in toata Costa Rica, exista zboruri interne, inchirieri de masini, navete, microbuze private, feriboturi, autobuze publice si chiar calare.

Jaco