Cum se ajunge in Fazana

Calatoria cu avionul la Fazana

Pentru a ajunge in Fazana, cautati un zbor catre Pula Airport - situat in Liznjan, la aproximativ 8 km nord-est de Pola (in limba croata, Pula). Pula Airport se ocupa atat de zboruri interne cat si internationale, dar cele mai multe zboruri internationale inceteaza sa opereze in afara sezonului. Aeroportul este prevazut cu un terminal impartit in doua sali, pentru sosiri interne si internationale. Desi facilitatile nu sunt elaborate, veti gasi: atm-uri, conexiune internet si cafenele.

In plus fata de taxiuri, transferul il puteti face si cu un autobuz care pentru 4 € va va transporta in statia de autobus din orasul Pola (in limba croata, Pula), de unde puteti lua un alt mijloc de transport catre Fazana - autobuzele de la Pola catre Fazana ruleaza la aproximativ o ora. Din aeroport aveti posibilitatea sa inchiriati si o masina. Este de asemenea, comod sa luati un taxi pentru a Fazana – localitatea fiind situate la doar 12 km de aeroport.

Calatoria cu masina la Fazana

In situatia in care hotarati sa parcurgeti aceasta distanta cu masina, recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Karlovac - Rijeka - Opatija - Matulji - Pazin – Fazana, traseul avand aproximativ 1265,5 km.