Informatii utile Fazana

Date generale


Moneda: Kuna (HRK)
Limba oficiala: Croata
Fus orar: GMT 01:00

Fazana este recunoscuta pentru


arhitectura
cladiri istorice
lacasuri de cult
situri religioase
plimbari in aer liber
parc

Cand este indicat sa vizitati orasul Fazana

Bineinteles ca veti vizita Fazana in perioada aleasa de dumnevoastra, insa este bine sa stiti ca iarna temperaturile sunt de aproximativ 6,3 °C, primavara aproximativ 12,2 °C, vara aproximativ 22,2 °C, iar toamna aproximativ 14,8 °C.

Temperaturi medii lunare in Fazana, Croatia

Ce sa luati in bagaj

Din bagajul pentru vacanta la Fazana nu vor lipsi hainele potrivite sezonului ales, insa pe tot parcursul anului se recomanda purtarea hainelor in straturi. De asemenea, adaugati in bagaj consumabile medicale, cosmetice si nu in ultimul rand, aparatul foto pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale vacantei.

Modalitati de plata in Fazana

In Fazana puteti plati in moneda nationala a ttarii - kuna (HRK), ale carei subdiviziuni se numesc lipa, dar se accepta si platle in Euro. American Express, Diners Club, MasterCard si Visa sunt acceptate pe scara larga. ATM-urile sunt larg raspandite. Pentru a evita costurile suplimentare la cursul de schimb, calatorii sunt sfatuiti sa detina cecuri de calatorie in dolari americani, lire sterline sau euro.

Shopping in Fazana

Fazana nu este o localitate renumita pentru cumparaturi, totusi, veti gasi unele chilipiruri interesante. Cateva magazine mici ofera suveniruri. De asemenea, puteti cumpara fructe si legume din piata deschisa zilnic.