Cum se ajunge in Pola

Calatoria cu avionul la Pola

Pentru a ajunge in acest oras, cautati un zbor catre Aeroportul Pola. Orasul are propriul aeroport international, cu zboruri zilnice spre Zagreb si servicii directe din mai multe orase europene, inclusiv Amsterdam, Edinburgh, Londra, Manchester, Oslo, Viena si Zurich. Ryanair opereaza zboruri directe din Londra de trei ori pe saptamana. Multe zboruri catre Pola sunt charter, in timp ce alte zboruri sunt sezoniere (doar vara).

Exista un serviciu de transport cu autobuzul de la statia de autobuz din oras la aeroport. Autobuzele sunt operate de Brioni si va conecteaza la zborurile cele mai importante. Costul unui bilet cu o calatorie este de 25 kn. Un taxi din oras pana la aeroport va costa in jur de 85 kuna in afara sezonului si mult mai mult in timpul verii.

Calatoria cu masina la Pola

In situatia in care hotarati sa parcurgeti aceasta distanta cu masina, recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Karlovac - Rijeka - Opatija - Matulji - Pazin – Pola, traseul avand aproximativ 1274.0 km.