Informatii utile Cayo Largo

Date generale


Moneda: Peso cubanez (CUP)
Limba oficiala: Spaniola
Fus orar: GMT -05:00

Cayo Largo este recunoscuta pentru


plimbari in aer liber
atractii inedite
divertisment
muzee
natura
plaja

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Cayo Largo

Din cauza climei subtropicale, turistii se pot bucura de insula Cayo Largo tot timpul anului, aceasta fiind una dintre cele mai frumoase din Cuba. Temperaturile sunt propice pentru plaja mereu, iar iarna nu sunt mai putin de 20 de grade Celsius decat foarte rar. Apa este mereu primitoare, cu adancimi care permit baia, iar vegetatia se pastreaza foarte frumos.

Temperaturi medii lunare in Cayo Largo, Cuba

Ce sa luati in bagaj

Nu lasati crema de plaja acasa, pentru ca o sa aveti nevoie de ea. Si de permisul de conducere veti avea nevoie, pentru cazul in care doriti sa inchiriati o masina pentru a vizita imprejurimile. Aparatul foto trebuie sa nu lipseasca nici el, pentru ca veti dori cu siguranta sa faceti poze in acest mic paradis insular.

Modalitati de plata in Cayo Largo

In Cayo Largo se folosesc peso si peso convertible, asa ca ar trebui sa veniti cu banii schimbati deja. Daca nu, folositi unul dintre punctele din hoteluri. O noapte la un hotel poate costa intre 80 de euro si 136 de euro in sezon, preturile variind bineinteles in functie de locatia hotelului ales. Puteti plati de asemenea si cu cardul.

Magazine si piete in Cayo Largo

Cayo Largo nu este cea mai buna destinatie daca planuiti un maraton al cumparaturilor. Pentru acest lucru trebuie sa vizitati capitala Republicii Cuba, insa asta nu inseamna ca pe insula nu veti gasi magazine. Inca din aeroport puteti sa mergeti la unul dintre baruri sau fast-food-uri ori puteti da iama prin magazinele cu suveniruri. In Cayo Largo veti gasi numeroase magazine specializate in tutun, pentru ca acesta este unul din simbolurile tarii. Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta, Sanchi Panza Vegueros sunt doar cateva din marcile oferite. De obicei, magazinele de aici sunt magazine mixte in care puteti gasi de toate. Puteti manca intr-unul din restaurantele urmatoare: El Espigon, Los Canarreros, Lindamar, Las Trinas, Las Dunas sau Entre Mares si puteti sa gustati felurile din peste.