Divertisment Cayo Largo

Ferma de Broaste Testoase din Cayo Largo

Ferma de Broaste Testoase este cunoscuta si sub numele de “Granja de las Tortugas” si se afla in apropiere de Cayo Largo. Locul face parte dintr-un program de protectie al insulei. Ouale de broasca testoasa sunt colectate din imprejurimi si apoi duse la aceasta ferma. Turistii pot vedea aici broaste testoase de mai multe tipuri, ferma fiind deschisa in fiecare zi intre orele 9.00 si 18.00.

Plaja Paradisului din Cayo Largo

Plaja Paradisului (Playa Paraiso) este plaja pe care se practica nudismul pentru amatori, fiind mai mica si mai retrasa. Isi merita numele de Plaja Paradisului, pentru ca nisipul stralucitor si apele turcoaz fac turistii sa se simta ca intr-un colt de rai. Vizitatorii isi pot inchiria umbrelute sau pot servi un cocktail de la unul dintre snack-baruri, insa nu pot veni nud aici.

Plaja Sirenei din Cayo Largo

Plaja Sirenei (Playa Sirena) este una dintre cele doua plaje principale din Cayo Largo si se intinde pe doi kilometri. Ea se afla in capatul de vest al insulei, fiind protejata de vant si un loc perfect pentru a naviga. Nisipul este alb si foarte fin, iar apa foarte limpede. Pentru cei care vor sa petreaca intreaga zi pe plaja, e bine de stiut ca pot gasi aici si restaurante, baruri pentru a se racori,...