Transport Holguin

Una dintre metodele cele mai usoare pentru a vizita orasul este sa inchiriati o masina. Puteti face acest lucru chiar la iesirea din aeroport, pentru ca aici se gasesc mai multe puncte de inchirieri. Cubacar, Rex, Havanautos si Transtur sunt cateva dintre firme. Rezervarea in avans este recomandabila, mai ales ca in timpul sezonului cererile sunt foarte mari. Preturile variaza de la 50 de peso convertible pe zi pana la 125 de peso convertible, in functie de masina aleasa si de perioada din an. Asigurarea este obligatorie, iar varsta minima este 21 de ani.

Exista si o retea de autobuze locale. Acestea sunt folosite in special de localnici. Biletele pot fi achizitionate de la tonetele special amenajate.

Taxiurile se gasesc foarte usor. Imediat ce iesiti din aeroport puteti lua un taxi pana in oras. Trebuie sa fiti atenti ca soferii sa aiba aparatele pornite, pentru ca unii tind sa-si insele clientii. Preturile sunt totusi foarte mici, motiv pentru care aceste mijloace de transport sunt foarte convenabile. Doua dintre firmele la care puteti apela sunt Cubataxi si Taxi Ok. Serviciile sunt foarte bune in rest, iar masinile sunt de obicei noi si confortabile.