Ghid turistic Playa Del Este

Despre Playa Del Este

Playa Del Este, sau Riviera Cubaneza, incepe de la Bacuranao, la 18 km est de Havana, si continua spre est prin Tarara, El Megano, Santa Maria del Mar si Boca Ciega, pana in orasul Guanabo, aflat la 27 de km de capitala.

Aceasta este zona in care locuitorii Havanei vin sa se relaxeze pe nisipul fin si alb si in apele cristaline. Pe cei 9 km de plaja se afla multe resorturi de tip all-inclusive, cele mai multe in Santa Maria del Mar. Pentru o experienta mai putin costisitoare va recomandam sa inchiriati o camera in Guanabo sau la un hotel mic din Boca Ciega. Cel din urma este perfect pentru cei care calatoresc in familie, deoarece pot inchiria case spatioase de la Villa Marina Tarara.

Zona hoteliera din Santa Maria este patrulata intens de echipajele de politie, care incearca sa tina prostitutia sub control. Asadar, daca va cazati in aceasta zona, asteptati-va sa fiti opriti si legitimati. Securitatea din aceasta zona este buna pentru siguranta turistilor, insa partea proasta este ca elimina culoarea ce caracterizeaza o vacanta in Cuba.

Playa Del Este