Ghid turistic Trinidad

Recomandat pentru: plaja, muzee, cascada, biserici

Despre Trinidad

Trinidad este un oras din provincia Sancti Spiritus, aflata in partea centrala a Cubei. Orasul este localizat pe coasta Caraibiana, in apropiere de Muntii Escambray. Puteti ajunge in Trinidad cu un autobuz al companiei de transport Viazul, din Havana, Vinales sau Varadero. Va recomandam sa luati in calcul si varianta reprezentata de taxi. Raportul calitate-pret al acestei modalitati de a ajunge in Trinidad este foarte bun. Calatoria costa doar dublu fata de un bilet de autobuz, pentru doua persoane. In plus, veti ajunge in Trinidad in mai putin de jumatate din timpul pe care l-ati parcurge cu un autobuz, iar calatoria va fi mult mai confortabila.

Inainte de a pleca in Trinidad, nu uitati sa puneti in bagaj spray impotriva tantarilor, lumanari, deoarece penele de curent sunt frecvente, o baterie puternica si lotiune de corp cu grad mare de protectie.

Impreuna cu Valle de los Ingenios, aflata in apropiere, Trinidad face parte din Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO inca din anul 1988.

Daca doriti sa mergeti la plaja, va recomandam Ancon peninsula, la o distanta de 5-10 minute cu masina fata de centrul orasului. Acest loc este unul dintre putinele din Cuba unde puteti avea acces la o plaja foarte buna fara a fi nevoie sa fiti cazati la un resort.

Trinidad