Ghid turistic Vinales

Recomandat pentru: pestera, calarie, drumetii, gradina botanica, ciclism

Despre Vinales

Vinales este un oras mic din provincia Pinar del Rio aflata in partea nordica a Cubei. Puteti ajunge in Vinales cu un autobuz din Havana sau Pinar del Rio, operat de compania de tran Viazul.

In interiorul orasului va puteti deplasa cu microbuzele verzi, care plimba turistii peste tot la atractiile turistice si la hoteluri.asemenea, puteti inchiria un scuter daca doriti sa va deplasati pe cont propriu

Turismul s-a dezvoltat mai ales in Vinales Valley, zona fiind protejata si declarata monument national in 1978. De asemenea, face parte din Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO din anul 1999.

Atractiile din Vinales includ Muzeul Municipal, Casa de Caridad Botanical Gardens, Muzeul Paleontologic si pesterile din apropiere: Cueva del Indio, Cueva de Jose Miguel si Cueva de Santo Tomas, aflate in Parcul National Valle de Vinales. In apropierea acestor pesteri veti gasi restaurante si magazine de suveniruri, deoarece sunt special amenajate in scop turistic. Pentru o experienta placuta, va recomandam sa angajati un ghid si sa faceti plimbari cu caii catre aceste pesteri.

Pentru cazare aveti mai multe optiuni.Casas Particulares, care sunt resedinte private cu licenta pentru a caza turistii in regim bed & breakfast, sunt o alegere buna daca nu doriti sa platiti foarte mult pentru cazare. Exista si cateva hoteluri: La Ermita, Los Jazmines si Rancho Horizontes San Vicente.

Vinales