Ghid turistic Svendborg

Recomandat pentru: muzee, arhitectura, cladiri istorice, cladiri istorice, cultura, lacasuri de cult, puncte de interes

Despre Svendborg

Svendborg este un oras de pe insula Funen, situat in partea sud-centrala a tarii (Danemarca). Acesta este al doilea oras ca marime de pe Insula Funen.

Vizitatorii orasului au oportunitatea de a vizita obiective turistice interesante si de a practica diverse activitati. Svendborg gazduieste Muzeul "Naturama" cu expozitii de animale si pasari impaiate. Festivalul International de Clowni este organizat in acest oras de peste un deceniu. Pentru o saptamana, la mijlocul lunii mai, orasul este plin de spectacole de strada interesante. Veti putea vedea o parada si o gala de spectacol de teatru. Clovni din intreaga lume se aduna la festival.

Pentru a vizita orasul intr-un mod placut puteti inchiria o bicicleta chiar din port unde exista un centru de inchirieri.

Svendborg este un bun punct de plecare pentru a explora Arhipeleagul Ohav Sydfynske. Mai multe feriboturi conecteaza orasul cu unele dintre insulele din Svendborg. Maritimt Center Danmark asigura croaziere in jurul arhipelagului, cu nave vechi din lemn in timpul verii (iunie-august), in special in week-end. Veti gasi, de asemenea, companii prin intermediul carora veti putea practica caiac.

Svendborg