Parcul Balboa din San Diego

Cuprinzand 1.200 de hectare, Parcul Balboa este un complex cultural magnific, care include 15 muzee, opt gradini si faimoasa gradina zoologica. Adesea mentionat ca "Smithsonian de Vest", Balboa Park este cel mai mare parc urban din America de Nord, depasind chiar si Parcul Central din New York. Plin de comori culturale, grandoare arhitecturala, peisaje luxuriante, gradini superbe si o multime de facilitati pentru artele spectacolului, va va lua mai mult de o zi pentru a vedea si va bucura de tot ceea ce acest parc ofera.

Vizitand Parcul Balboa veti fi incantati de o multime de gradini, intre care: Botanical Building si Lily Pond – cu 2100 exemplare permanente de plante tropicale; Japanese Friendship Garden – o gradina pe care o puteti vizita gratuit in zilele de marti; Inez Grant Parker Memorial Rose Garden - votata de Societatea World Rose ca una dintre gradinile de top in lume; Zoro Garden - o gradina de o frumusete rara; Palm Canyon - o oaza care contine 450 de palmieri; Desert Garden - cu 2,5 hectare pe care sunt plante rezistente la seceta din intreaga lume; si Casa Marston - cu cinci hectare de pajisti amenajate.

Vizitatorii parcului vor gasi aici o varietate de restaurante potrivite pentru toate bugetele. De la restaurante full-service la cafenele, vizitatorii vor gasi optiuni placute pentru intreaga familie.

Spuneam anterior ca parcul gazduieste si numeroase muzee, iata cateva dintre cele care va vor incanta cu siguranta: Muzeul de Arta Fotografica, Centrul Istoric San Diego, Muzeul de Arta San Diego, Muzeul Omului San Diego, Muzeul de Arta Timken, Muzeul International Mingei, Institutul de Arta San Diego - Muzeul artistilor in viata si Muzeul Marston House si Gradinile sale. Daca doriti sa vizitati mai multe dintre muzeele din Parc, cea mai buna idee este sa achizitionati un ticket-pass de la Centrul de vizitatori sau de la oricare dintre muzeele participante in acest program. Acesta ofera acces la 14 de muzee intr-o perioada de sapte zile de la data cumpararii, in acest fel turistul facand economie de mai mult de 50% din pretul de intrare obisnuit.

Vizitatorii parcului pot beneficia de un fascinant tur audio al parcului care poate fi achizitionat de la Centrul de vizitatori. Acest tur acopera istoria parcului, arhitectura, horticultura, atractii culturale - toate create de experti in domeniu.

De asemenea, administratia parcului organizeaza in prima zi de miercuri in fiecare luna, un tur numit Patrimoniul arhitectural - aceste excursii incep de la 09:30. Un alt tur este oferit in fiecare sambata de voluntari instruiti. Temele acestui tur includ istoria parcului (in prima sambata a lunii), vizionarea palmierilor (in a doua sambata a lunii), vizionarea altor copaci din parc (in a treia sambata a lunii), vizionarea vegetatiei de desert (in a patra sambata a lunii) si un tur de o zi (in a cincea sambata a lunii). Nu sunt organizate excursii de Ziua Recunostintei, iar rezervarile nu sunt necesare.

Localizare

GPS - Latitudine: 32.734152, Longitudine: -117.146742

Mareste harta

Legenda

 • Parcul Balboa din San Diego
 • Restaurant
 • Hotel
 • Piete si zone centrale
 • Monumente
 • Catedrale si biserici
 • Muzee si galerii de arta
 • Palate si castele
 • Cladiri si turnuri
 • Gradini si parcuri
 • Divertisment
 • Shopping
 • Altele

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care ne povesteste despre Parcul Balboa din San Diego