Wellesley Island State Park

Cel mai mare complex de camping din regiunea Arhipelagului Thousand Islands (Cele 1000 de insule), Parcul Wellesley este situat intr-un loc extrem de retras, pe malurile raului St. Lawrence si este accesibil numai pe jos sau cu barca.

In acest paradis rustic vizitatorii vin pentru a pescui, indeosebi in sezonul de toamna, cand specia Muskie este foarte cautata. Pentru pescari, locul are facilitati deosebite, precum pontoane pentru pescuit sau abordaj, locuri speciale pentru pescari si locuri unde se pot lansa barcile la apa, pentru amatorii de pescuit din barca.

Si inotatorii se pot considera privilegiati in acest loc, administratorii complexului venind in intampinarea lor cu o plaja artificiala deosebit de atent ingrijita. Iubitorii de golf pot petrece intr-un mod relaxant cateva ore pe terenul de golf care ofera conditii deosebite pentru iubitorii acestui sport, terenul aflandu-se, din punct de vedere al amenajarilor si posibilitatilor tehnice, la nivel de top.

Una dintre principalele atractii ale complexului este complexul de stiinte ale naturii, Anthony Nature Center, care se desfasoara pe o lungime de aproximativ de 3 mile, continand diferite habitate, trasee pentru drumetii, schi fond in sezonul rece si care vine in intampinarea turistilor cu diverse programe informativ-educationale despre natura si mediul inconjurator.

O caracteristica aparte a acestui muzeu este faptul ca in incinta sa turistii au locuri special amenajate pentru picnic, mese cu banci si gratare.

Desi este un sport mai putin practicat de catre turisti, aici iubitorii de tir cu arcul au zone special amenajate si delimitate, insa acesta se poate practica numai cu un permis special obtinut de la administratia complexului de agrement.

Pentru campare turistii pot opta pentru corturi sau rulote, inclusiv de facilitati cum ar fi cabine de dus, toalete publice si locuri pentru gatit, acest lucru permitandu-va sa admirati apusurile de soare idilice, ce pot fi vizionate de pe pridvorul unei casute echipata cu toate facilitatile: baie cu dus, bucatarie cu frigider, lenjerie de pat, ustensile de gatit, sticlarie si tacamuri etc.

In fiecare seara, in cazul in care numarul de turisti campati in parc este semnificativ, gazdele va vor oferi focuri de tabara si activitati interactive de neuitat.

O mentiune speciala trebuie facuta pentru iubitorii animalelor de companie: in cazul in care doriti sa va petreceti vacanta aici insotiti de animalul dumneavoastra, trebuie ca sa faceti dovada vaccinarii antirabice prin prezentarea unui certificat sau prin atasarea la zgarda a medalionului care dovedeste acest lucru. Animalele trebuie sa aiba lesa sau sa fie tinute in custi, accesul lor fiind strict interzis in zonele de gatit, picnic sau baie. De asemenea, regulamentul va permite accesul in complex insotit de cel mult doua animale de companie.

Localizare

GPS - Latitudine: 44.303010, Longitudine: -76.028764

Mareste harta

Legenda

 • Wellesley Island State Park
 • Restaurant
 • Hotel
 • Piete si zone centrale
 • Monumente
 • Catedrale si biserici
 • Muzee si galerii de arta
 • Palate si castele
 • Cladiri si turnuri
 • Gradini si parcuri
 • Divertisment
 • Shopping
 • Altele

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care ne povesteste despre Wellesley Island State Park