Ghid turistic Makadi Bay

Despre Makadi Bay

Makadi Bay este o statiune turistica de lux, situata in apropierea nisipurilor aurii si a apelor cristaline de pe tarmul Marii Rosii. Aceasta superba insiruire de hoteluri aflate pe plaja ofera amatorilor de vacante pe litoral un adevarat paradis. In comparatie cu alte destinatii insorite din lume, Makadi Bay propune preturi relativ accesible, desi conditiile oferite sunt de 5 stele. In plus, statiunea este accesibila indiferent de anotimp, gratie pozitionarii sale geografice care permite vizitatorilor sa se bucure de soare pe tot parcursul anului. Cu numeroase spatii de cazare, baruri si restaurante cu servicii de calitate, turistului nu-i ramane decat sa stea pe sezlong toata ziua, sa inoate in piscina sau sa faca scufundari in mare.

Makadi Bay este o statiune usor accesibila. Ca sa ajungeti aici inseamna sa luati un zbor pana la Aeroportul International Hurghanda, aflat la doar 30 de minute de condus de acest “paradis al soarelui”.

“Specialitatea casei” la Makadi Bay o reprezinta infrastructura si atentia speciala oferita de gazde pentru amatorii de scufundari. Exista numeroase centre specializate in scuba diving in aceasta statiune, cu personal calificat si gata sa va ofere un sfat privind cele mai bune locuri de scufundat. De asemenea, aveti la dispozitie o gama larga de cursuri de diving, de la incepator la avansat, la finalul carora veti primi un certificat oficial, recunoscut de cunoscatorii acestui sport acvatic. Statiunea se lauda si cu atentia pe care acorda protejarii recifurilor de corali din zona tarmului, astfel incat, fiti fara griji, incursiunile dumneavostra in mare nu vor afecta in nici un fel ecosistemul marin. In cazul in care Marea Rosie va sperie, aflati ca majoritatea hotelurilor organizeaza cursuri de scufundat pentru amatori chiar in piscinile unitatilor de cazare. Cele mai cunoscute centre de diving sunt Gota Abu Ramada, Abu Hashish si Ras Abu Soma, ultimul destinat exclusiv profesionistilor.

Makadi Bay