Cum se ajunge in El Salvador

Daca veti calatori catre El Salvador cu avionul, veti ajunge la Aeroportul International El Salvador, din Comalapa. Acesta se afla la o distanta mica de capitala, drumul putand fi parcurs in aproximativ 45 de minute. TACA Airlines este compania aeriana nationala din El Salvador. Preturile acestei companii aeriene sunt cam piperate, asa ca cel mai bine este sa studiati mai multe oferte inainte de a decide cu ce companie aeriana doriti sa calatoriti. Alte companii care deservesc El Salvador sunt American Airlines, United, Delta, Spirit, Iberia, Copa si Aeromexico.

Daca doriti sa mergeti cu masina personala, trebuie sa stiti ca autostrada Panamericana trece prin El Salvador si este o ruta sigura atat pentru intrarea in tara, cat si pentru tranzitul dintre San Miguel in est si San Salvador in vest.

Numeroase autobuze efectueaza curse catre El Salvador, asa ca daca va aflati intr-o tara invecinata si doriti sa vizitati El Salvador, autobuzul poate reprezenta optiune. Companiile de transport locale sunt in general foarte ieftine si nu va trebui sa platiti mai mult de 2-3 dolari pentru o cursa destul de lunga. Nu va recomandam sa alegeti un astfel de autobuz, deoarece de cele mai multe ori sunt foarte aglomerate. De asemenea, nu au un program prestabilit. Va putem recomanda alte companii de transport, care ofera o calatorie confortabila si sigura intre destinatii din America Centrala si El Salvador. Tica Bus are 2 terminale in San Salvador si puteti ajunge acolo din Mexic, avand asigurat un loc la clasa I. Pullmantur conecteaza Guatemala, San Salvador si Tegucigalpa, intr-o calatorie confortabila la clasa I.