Cum se ajunge in Lausanne

Calatoria cu masina la Lausanne

In cazul in care hotarati sa mergeti cu masina personala, va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Deva - Szeged - Kecskemet - Budapesta - Györ - St. Pölten - Salzburg - Rosenheim - München-Süd - Inning - Landsberg - Memmingen - Rorschach - St.Gallen - Frauenfeld - Winterthur - Zürich - Egerkingen - Berna - Fribourg - Vevey – Lausanne, distanta fiind de 2028 km.

Calatoria cu avionul la Lausanne

Cel mai apropiat aeroport de Lausanne este cel de la Geneva Aeroportul este deservit de aproape toti transportatorii europeni, si de patru zboruri zilnice, trans-atlantice: unul din Washington Dulles, unul din New York, JFK elvetian, unul din Newark pe Continental si unul de la Montreal, pe Air Canada.

Transportul cu trenul, intre aeroportul din Geneva si gara CFF Lausanne, dureaza aproximativ 45 de minute si pe acest traseu circula cel putin doua trenuri pe ora, cu exceptia orelor diminetii.

Un bilet pentru tren intre aeroportul din Geneva si gara din Lausanne este in prezent 25 CHF. Aeroportul din Zürich ofera o alternativa de transport, cu mai multe zboruri trans-atlantice.

Calatoria cu trenul la Lausanne

Lausanne este deservit de unul dintre cele mai eficiente servicii de transport feroviar de pasageri din lume, Swiss Federal Railway System. Trenurile circula aproximativ la fiecare jumatate, de la ora 4:45 la 1:30 in fiecare zi, de la Geneva, Zurich, Berna, Neuchatel, St Gallen, Brig.

Calatoria cu autocarul la Lausanne

Autocare internationale sosesc zilnic din Spania, Franta, precum si din marile orase din Europa Centrala. Multe autocare trec prin Geneva sau Basel inainte de a ajunge in Lausanne.