Cum se ajunge in Montreux

Calatoria cu masina la Montreux

In cazul in care veti dori sa parcurgeti distanta Bucuresti –Montreux cu masina, va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Vidin - Belgrad - Lipovac - Sl. Brod - Okucani - Zagreb - Ljubljana - Postojna - Padua - Verona - Brescia - Ivrea - Chatillon - Aosta - Martigny – Montreux, traseul avand aproximativ 1931.9 km

Calatoria cu avionul la Montreux

Aeroportul International Geneva este cel mai apropiat aeroport important de Montreux, si serveste zboruri directe din mai multe centre europene majore, precum si cateva orase din Canada si Statele Unite ale Americii, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Din Geneva, e un pic mai mult de o ora cu masina, si mai putin de o ora cu trenul. Gara de la Geneva este conectata la Aeroportul International Geneva. Din sala de sosiri virati la stanga (in interiorul cladirii) si veti merge printr-un mall, unde veti gasi afisaze cu indicatii catre centrul feroviar.

Montreux este deservit si de Aeroportul Zurich (Zürich, Elvetia). 85 de companii aeriene opereaza din Zurich Airport.

Calatoria cu trenul la Montreux

Montreux este deservita de servicii de transport feroviar directe din Geneva, Lausanne, si Brig-Glis, si este usor accesibil printr-o conexiune feroviara de aproape oriunde altundeva in Elvetia.