Cum se ajunge in Neuchatel

Calatoria cu masina la Neuchatel

In cazul in care hotarati sa veniti cu masina, va recomandam ruta: Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Deva - Szeged - Kecskemet - Budapesta - Györ - St. Pölten - Salzburg - Rosenheim - München-Süd - Inning - Landsberg - Memmingen - Rorschach - St.Gallen - Frauenfeld - Winterthur - Zürich - Egerkingen – Neuchatel, traseul avand aproximativ 1952.6 km.

Calatoria cu trenul la Neuchatel

Cel mai simplu mod de a ajunge la Neuchatel este pe calea ferata. Trenurile sunt frecvente, iar distantele sunt scurte: mai putin de 39 minute de la Berna, 40 de minute de la Lausanne, 1 ora 9 minute de la Geneva, 1 ora 28 minute de la Zürich, si numai 37 minute de orasul din apropiere orologeriei de La Chaux-de -Fonds. Planificati-va calatoria cu ajutorul calendarului on-line al Cailor Ferate Federale elvetiene.

Calatoria cu avionul la Neuchatel

Cel mai apropiat aeroport de Neuchatel, este cel din orasul Berna. Acest aeroport este situat la aproximativ 40 km departare de Neuchatel si este usor accesibil de pe autostrada sau de pe calea ferata.

Printre companiile aeriene care ofera zboruri intre Bucuresti si Berna se numara: Tarom, Air Berlin, Niki Air, Sky Work, Air France, Carpatair, KLM. Toate zborurile oferite includ cel putin o escala, din acest punct de vedere fiind mai convenabile companiile care ofera zboruri cu escala in Viena sau Munchen.

Neuchatel este, de asemenea, legat si de: Geneva, Basel si Zurich.