Informatii utile St Moritz

Date generale


Moneda: Franc elvetian (CHF)
Limba oficiala: Franceza, Germana, Italiana
Fus orar: GMT 01:00

St Moritz este recunoscuta pentru


cultura
muzee
arta
expozitii
galerii de arta
istorie

Cand este indicat sa vizitati St. Moritz

Cel mai bine este sa veniti in St Moritz, iarna, din decembrie pana la inceputul lunii aprilie. In timpul lunilor de iarna puteti practica schi, snowboarding si shoesnow.

Temperaturi medii lunare in St Moritz, Elvetia

Si lunile de vara si toamna va pot oferi un sejur minunat - de la mijlocul lunii iunie pana la jumatatea lunii octombrie. Exista o serie de activitati pe care le puteti practica in aer liber: drumetii, ciclism, alpinism, caiac-canoe, navigatie.

Daca aveti de gand sa vizitati St Moritz in timpul iernii, luati cu dumneavoastra haine din lana, care sa va tina de cald. Este necesar sa aveti in bagaj si o pereche de pantofi pentru mers pe jos. Daca ati planuit sa mergeti la schi puneti-va in bagaj jachete grele de iarna.

Nu uitati sa luati cu dumneavoastra o umbrela, articole de toaleta si medicamentele necesare.

Modalitati de plata in St. Moritz

Pentru a va face o idee in legatura cu banii pe care ii veti cheltui in St Moritz, va vom face cunoscute urmatoarele aspecte: o bere costa intre 3.5 si 5 euro, o pizza costa intre 8 si 12 de euro, iar o masa la restaurant - o friptura si o sticla cu vin - va costa aproximativ 25 euro

Transportul in St Moritz

In St Moritz aveti posibilitatea sa mergeti cu barci, feriboturi si furniculars sau pur si simplu sa va plimbati pe jos. Aveti, de asemenea, optiunea de a inchiria o masina, de la orice agentie de inchirieri auto din oras, si de a explora destinatia aleasa.

Cazarea in St. Moritz

St Moritz ofera cazare pentru toate categoriile de turisti.
Carlton Hotel este un hotel elegant care ofera cazare de lux si un decor generos. Kempinski Grand Hotel satisface toate gusturile si cerintele clientilor sai. Kulm Hotel este un hotel traditional, situat in imprejurimi pasnice ale St Moritz, foarte aproape de toate districtele comerciale si restaurante. Suvretta House este situat intr-o ambianta perfecta si ofera vederi impresionante.

Optiuni pentru hoteluri standard, sunt: La Margna Swiss Quality Hotel, Hotel Europa St Moritz si Hotel Crystal. Hotel Monopol este un alt hotel de 4 stele care ofera cazare de lux pentru calatorii sai.

Oferta pentru hoteluri ieftine include: Hotel Laudinella, situat chiar in centrul orasului St Moritz, Hotel Hauser Swiss Quality, Languard Hotel si Piz, hoteluri de 3 stele care ofera un sejur confortabil la jumatatea pret.

Turistii cu bugete mici pot alege cazarea intr-un camin sau intr-un hotel economic. Backpackers Randolins si Youth Hostel St Moritz sunt optiuni pentru cazare in pensiuni, in timp ce hotelurile Bellaval si Hotel Stille sunt cateva optiuni bune pentru hoteluri economice.

Evenimente in St. Moritz

St Moritz este gazda a numeroase concerte, opera si spectacole de teatru, evenimente culturale, festivaluri de muzica si evenimente distractive pe tot parcursul anului!

Intre festivalurile de aici, se remarca Festivalul de Jazz din perioada iulie-august si Alpinathlon St Moritz din luna iulie.