Cum se ajunge in Kassari

Calatoria cu avionul la Kassari

In cazul in care doriti sa aveti un zbor placut si rapid pana in Kassari, puteti opta pentru calatoria cu avionul. Aeroportul International Otopeni de la Bucuresti, pune la dispozitie o cursa aeriana directa pana in capitala Estoniei, Tallin. De aici, se fac curse din ora in ora pana la insulele Kassari. De la Tallin pana la Kassari sunt aproximativ 150 de kilometri, in functie de ruta pe care o alege soferul autobuzului.

Pretul unui bilet de avion din Romania, pana la Tallin, este de aproximativ 200 de euro, in functie de confortul de care doriti sa dispuneti si de data rezervarii calatoriei. In cazul in care optati pentru un bilet de avion dus intors, veti beneficia de o reducere de aproximativ 50 de euro. Pretul biletului de autobuz de la Tallin, pana pe insula Kassari, este de 15 euro si calatoria dureaza aproximativ 2 ore, depinzand de traseul pentru care opteaza soferul.

Calatoria cu trenul la Kassari

Persoanele amatoare de calatoria pe cale feroviara, pot opta pentru a merge cu trenul. Acesta pleaca din Gara de Nord din Bucuresti la orele 24.00 avand capat de linie - Tallin. In aproximativ o zi si jumatate veti ajunge in capitala Estoniei, in functie de cat de mult veti fi retinuti la vama. Din Tallin puteti lua un autobuz care merge pana in Kassari.

Pretul biletul de tren din Romania pana in Estonia, este de aproximativ 120 de euro, in functie de clasa la care mergeti si daca optati pentru un bilet dus intors. Pentru a beneficia de o reducere la achizitionarea biletului de tren, cel mai indicat este sa va faceti rezervarea din timp.

Calatoria cu automobilul la Kassari

In cazul in care preferati sa mergeti la Kassari cu propriul dumneavoastra autoturism sau cu autocarele care organizeaza excursii pentru aceasta destinatie, trebuie mai intai sa aflati care este traseul optim pentru a ajunge repede.

Distanta din Bucuresti, pana la Kassari, este de aproximativ 2300 de kilometri, in functie de ruta pe care o parcurgeti. De obicei, soferii autocarelor, opteaza pentru traseul prin Republica Moldova, Ungaria, Lituania, Tallin. In momentul in care veti fi ajunsi in capitala, puteti urmari indicatoarele care va vor ghida spre destinatia aleasa.

Un sfat important pentru dvs este sa nu uitati sa va achizitionati vigneta cand intrati pe teritoriul estonian.