Cum se ajunge in Paldiski

Calatoria cu avionul la Paldiski

Persoanele care prefera un zbor rapid si confortabil cu ajutorul transportului aerian, pot lua avionul pana la Tallin. Din capitala Estoniei, puteti opta atat pentru transportul pana la Paldiski cu trenul, cat si cu autobuzul sau prin inchirierea unei masini. Daca alegeti inchirierea unui autoturism, trebuie sa stiti ca veti gasi foarte multe companii care ofera aceasta facilitate, inchirierea unei masini, variaza intre 30 si 50 de euro pe zi, in functie de autoturismul pentru care optati.

Pretul unui bilet variaza intre 100 si 200 de euro, in functie de compania de transport aerian pe care o alegeti, de clasa pentru care optati si daca achizitionati un bilet de avion dus intors, care va va aduce o reducerede aproximativ 50 de euro. Pretul biletului de autobuz din Tallin pana la Paldiski este de 50 de euro, in functie de traseu.

Calatoria cu trenul la Paldiski

Gara de Nord din Bucuresti ofera turistilor transportul pe cale feroviara pana in capitala Estoniei. Trenul pleaca la miezul noptii si calatoria va dura aproximativ o zi si jumatate, in functie de cat de mult sunteti retinuti la vama. Din Tallin va trebui sa luati un alt tren care va va transporta pana in Paldiski. Gara din micul orasel a fost construita in anul 1870 si este moderna, incluzand un depozit de motoare si un turn cu apa. De asemenea, in interiorul garii putem manca la cafeneaua ce se gaseste aici.

Pretul unui bilet de tren de la Bucuresti pana la Tallin variaza intre 100 si 120 de euro, in functie de data anticipata de rezervare a biletului, de clasa la care mergeti si daca optati pentru un bilet dus dintors, beneficiind astfel de o reducere de aproximativ 70 de euro. Pretul biletului din capitala Estoniei, pana la Paldiski, este de 70 de euro.

Calatoria cu automobilul la Paldiski

Turistii care opteaza sa mearga cu propriul autoturism sau cu autocarele care ofera excursii organizate pana in Paldiski, trebuie sa se intereseze care este cel mai rapid traseu. In general, soferii autocarelor care fac curse frecvente spre aceasta destinatie, urmeaza ruta Bucuresti – Republica Moldova – Ucraina – Tallin – Paldiski. Cand ajungeti in capitala, veti fi directionati foarte usor cu ajutorul indicatoarelor, pana in micul oras.

Distanta rutiera dintre Bucuresti si Paldiski este de aproximativ 2277 de kilometri, in functie de traseul pe care il urmati, iar timpul aproximativ de parcurgere este de o zi si jumatate, in functie de cat de dese sunt opririle si de cat de mult timp sunteti retinuti la vama.

Paldiski