Cum se ajunge in Parnu

Calatoria cu avionul la Parnu

Puteti lua avionul care aterizeaza la Tallin si de acolo sa schimbati cu un altul care va ateriza pe Aeroportul Parna, care se gaseste la 10 kilometri de oras. De aici puteti lua un taxi sau un autobuz, sa va transporte pana in centrul orasului. Pretul biletului de avion de la Bucuresti, pana in capitala Estoniei variaza intre 100 si 200 de euro, in functie de data la care v-ati rezervat biletul, daca acesta este dus intors sau de clasa la care doriti sa zburati. Pretul biletului de la Tallin pana la Parnu este de aproximativ 50 de euro.

Calatoria cu trenul la Parnu

Cu ajutorul transportului feroviar nu puteti ajunge direct pana in Parnu. Va trebui sa luati trenul care pleaca la miezul noptii din Gara de Nord de la Bucuresti, cu capat de linie la Tallin. De aici puteti inchiria o masina, merge cu avionul, lua un autobuz sau trenul pana in Parnu.

Pretul biletului de tren de la Bucuresti spre Tallin este de aproximativ 120 de euro, in functie de data rezervarii biletului, de clasa la care mergeti si daca biletul este dus intors, putand beneficia in acest mod, chiar si de reduceri de 50 % din pretul actual al biletului de tren. In cazul in care doriti sa inchiriati o masina o puteti face la multe companii din capitala Estoniei, pretul pe zi de inchiriere a unei masini fiind diferit in functie de numarul zilelor si de autoturismul pe care il doriti. Daca luati autobuzul trebuie sa stiti ca acesta pleaca o data pe zi, dimineata, din Tallin, spre Parnu.

Statiunea este legata pe cale feroviara de capitala tarii, putand lua un tren din cele doua care pleaca pe zi din Tallin spre Parnu. Calatoria va dura aproximativ doua ore si jumatate.

Calatoria cu autoturismul la Parnu

Turistii care prefera sa mearga cu autocarul sau cu propiul lor autoturism trebuie sa stie mai intai care este cel mai optim traseu pentru ei. In general, soferii din Romania care fac des curse spre Parnu prefera traseul Bucuresti – Republica Moldova – Ucraina – Tallin – Parnu. Din Tallin veti fi directionati spre destinatia aleasa, cu ajutorul indicatoarelor rutiere.

Distanta dintre Bucuresti si Parnu este de aproximativ 2400 de kilometri, in functie de traseul pentru care optati si de la Tallin la Parnu, de 128 de kilometri, ajungand intr-o ora si jumatate. Timpul de parcurgere din Romania pana in statiune este de aproximativ o zi si jumatate, in functie de cat de mult timp veti fi retinuti la vama si de cat de dese sunt opririle dumneavoastra.