Cum se ajunge in Tallinn

Calatoria cu avionul la Tallinn

Capitala Estoniei detine un Aeroport modern la 5 kilometri de oras. De aici puteti lua un autobuz sau taxi care va va transporta pana in centrul orasului.

Pretul biletului de avion variaza intre 100 si 200 de euro, in functie de data anticipata de rezervare a biletului, de clasa la care zburati, Low Cost sau Business si daca optati pentru un bilet dus intors, in acest caz putand beneficia de o reducere de aproximativ 50 % din pretul biletului. In trei ore veti fi ca si ajunsi.

Calatoria cu trenul la Tallinn

In cazul in care doriti sa mergeti pana in capitala Estoniei cu trenul, il puteti lua din Gara de Nord de la Bucuresti la orele 24.00. Pretul biletului de tren variaza intre 100 si 150 de euro. Calatoria va dura aproximativ o zi si jumatate, in functie de cat de mult timp sunteti retinuti la vama.

Calatoria cu automobilul la Tallinn

Daca doriti sa calatoriti pana Tallinn cu propriul dumneavoastra mijloc de transport sau in excursiile organizate catre Estonia, cu autocarul, trebuie mai intai sa va interesati care este cea mai buna cale rutiera. In general, majoritatea soferilor care fac curse frecvente la Tallinn, parcurg ruta: Bucuresti – Republica Moldova – Budapesta – Ucraina – Tallinn. Drumurile nationale din Tallin sunt foarte bune, rareori intalnindu-se in Estonia gropi sau drumuri in lucru.

Distanta de la Bucuresti pana in capitala Estoniei este de aproximativ 2080 de kilometri, in functie de traseul pe care il urmati, de cat de dese sunt opririle si cat de mult stati la vama.