Cum se ajunge in Tartu

Calatoria cu avionul la Tartu

Pretul biletului de avion variaza intre 200 si 250 de euro, in functie de clasa la care zburati, durata anticipata de rezervare a biletului sau daca optati pentru un bilet dus intors, beneficiind astfel de aproximativ 50 de euro reducere. Aeroportul din Tartu se situeaza la 10 kilometri de oras si de aici puteti lua un autobuz care va va duce pana in centru. Pretul biletului de autobuz este de 5 euro de persoana.

Calatoria cu trenul la Tartu

Pretul biletului de tren de la Bucuresti la Tallin variaza intre 100 si 150 de euro, in functie de data anticipata a rezervarii biletului, de clasa la care mergeti si daca ati cumparat un bilet dus intors, economisind astfel aproape un sfert din suma. Pretul biletului de tren de la Tallinn la Tartu este de 50 de euro.

Calatoria de la Bucuresti pana la Tartu va dura aproximativ o zi jumatate, in functie de cat de mult timp pierdeti la vama.

Calatoria cu masina la Tartu

In cazul in care doriti sa mergeti in destinatia propusa cu propriul dumneavoastra autoturism sau cu autocarele agentiilor de turism care organizeaza excursii pana in Tartu, trebuie mai intai sa va interesati care este cel mai bun traseu pentru dumneavoastra. Calatoria cu masina va dura aproximativ 31 de ore.

In Tartu puteti sa va deplasati atat cu masina, cat si cu bicicleta. De asemenea, va sunt puse la dispozitie o linie de metrou, una de tramvai si cateva de troleibuz.