Ghid turistic Insula Castaway

Despre Insula Castaway

O destinatie de lux, perfecta pentru tinerii indragostiti sau proaspetii casatoriti, Insula Castaway din Fiji reprezinta locul ideal in care puteti petrece o vacanta de neuitat! Asezamantul mai este cunoscut si sub numele de Qalito si face parte din Grupul Mamanuca. Insula se intinde pe nici mai mult, nici mai putin de aproape o suta saptezeci de hectare.

In apropiere de Castaway se afla si unul dintre cele mai mari aeroporturi din Fiji, respectiv Aeroportul International Nadi. El este accesibil atat printr-o plimbare cu vaporul, cat si printr-o plimbare cu elicopterul, iar calatoria dureaza aproximativ o ora si jumatate pe apa. Padurile tropicale de pe insula reprezinta o bogatie deosebita pentru Castaway. Fauna, flora si vegetatia sunt foarte bogate, oferind turistilor posibilitatea de a surprinde peisaje de neuitat.

Daca va intrebati unde va puteti caza, ei bine, va sfatuim sa alegeti un bure. Ce este acesta? Un loc traditional de cazare. De fapt, este vorba de casute construite din materiale naturale. Peste tot pe insula veti descoperi aceste bure. Ele sunt foarte spatioase si aerisite, toate avand privelisti incredibile. Asezamantul dispune de 66 de bure, insa nu toate au acelasi numar de paturi. Bine de stiut este si faptul ca daca aveti nevoie de cineva care sa stea cu cei mici pret de cateva ore, puteti gasi o dadaca care va va taxa cu doar opt dolari pe ora.

Ce puteti manca pe Insula Castaway? Meniurile restaurantelor sunt bogate, oferindu-va posibilitatea de a alege dintre diferite feluri de mancare. Fie ca va orientati catre salate, paste sau preparate din carne, veti ramane impresionati cu siguranta! Asadar, nu ratati acest obiectiv turistic absolut minunat! Va veti dori ca vacanta sa dureze la nesfarsit!

Insula Castaway