Ghid turistic Insula Toberua

Despre Insula Toberua

O insula privata, inconjurata de ape clare si calde. Nu suna deloc rau, nu? Este vorba de Insula Toberua din Grupul Lomaiviti din Fiji. Aici puteti ajunge in doar zece minute cu masina de la Aeroportul International Nausori sau in jumatate de ora daca alegeti o plimbare cu vaporasul pe Raul Navaloa.

Insula Toberua este perfecta pentru o vacanta de neuitat, chiar daca nu este vorba de un asezamant foarte intins. Aici veti gasi facilitati din cele mai diverse, care sa va transforme zilele de concediu intr-un adevarat Paradis. De exemplu, va sfatuim sa beneficiati de cel putin unul dintre masajele care se fac aici. Este cunoscut faptul ca pe Insula Toberua exista maseuri si maseuze foarte priceputi in ceeaa ce fac. Esente exotice si uleiuri parfumate va vor face sa uitati de toate grijile de zi cu zi. De exemplu, pentru un masaj complet de cincizeci de minute veti plati 100 de dolari, pentru un masaj doar la spate, care dureaza treizeci de minute veti scoate din buzunar veti plati 60 de dolari, iar pentru un tratament cu pietre fierbinti, tot de jumatate de ora, veti plati 65 de dolari. Pe langa aceste optiuni de baza, va puteti indrepta si catre alte tipuri de masaje, impachetari si tratamente.

In ceea ce priveste meniurile din restaurante, este bine sa stiti faptul ca acestea se bazeaza in general pe fructe proaspete, legume, peste, scoici de mare, miel, dar si delicioase deserturi. Cu siguranta veti fi incantati de bucatele pe care le veti gust ape Insula Toberua. De asemenea, puteti merge la cumparaturi, pentru ca exista cateva buticuri din care puteti achizitiona suveniruri pentru cei dragi sau va puteti refugia la sala ori la piscina.

Nu in ultimul rand, de precizat este faptul ca pe Insula Toberua se organizeaza frecvent nunti, tocmai datorita faptului ca este vorba de un loc foarte romantic. Exista chiar si apartamente special amenajate pentru proaspetii casatoriti, asa ca nu ezitati! Alegeti Insula Toberua!

Insula Toberua