Ghid turistic Korolevu

Despre Korolevu

Daca nu ati decis inca unde sa petreceti vacanta, va recomandam sa va indreptati atentia catre Korolevu din Fiji. Este vorba de o destinatie foarte frumoasa, in care va puteti relaxa pret de cateva zile. De precizat este faptul ca pana in prezent, Korolevu nu a fost un loc suficient exploatat din punct de vedere turistic, motiv pentru care va veti putea inconjura de natura aproape neatinsa de mana omului.

Atunci cand ajungeti in Korolevu, aveti la dispozitie mai multe modalitati de a va relaxa. In primul rand, va sugeram sa incercati Bula Balavu, un centru spa dotat cu toate facilitatile pentru a va transforma zilele in zile de vis. Aici puteti incerca diferite tipuri de masaj sau puteti sa va bucurati de impachetari de diferite tipuri. Mai mult, aici puteti servi masa, daca vi se face foame, pentru ca acest complex dispune si de doua restaurante. In cazul in care vreti sa platiti mai putin, e bine sa stiti ca puteti lua masa si in zona de picnic, dupa ce va cumparati alimente din magazinul aflat in incinta Bula Baluva. In continuare, puteti sa incercati si piscina in aer liber. Daca mergeti in vacanta impreuna cu familia, atunci trebuie sa stiti ca in incinta complexului exista si o piscina pentru copii, dar aveti la dispozitie si bone care sa aiba grija de cei mici in perioada in care mergeti la masaj. Seria facilitatilor de la Bula Balavu continua cu parcarea gratuita, dar si cu plaja privata ce apartine de complex.

In Korolevu, administratia nu a pus la punct deocamdata infrastructura, asa ca cel mai indicat ar fi sa inchiriati o masina pentru cand ajungeti aici. Puteti face acest lucru chiar online, pentru ca masina sa va astepte pe aeroport. Astfel veti putea vizita regiunea mult mai bine, fara a fi nevoiti sa depindeti de nimeni.

Korolevu