Ghid turistic Momi Bay

Despre Momi Bay

Golful Momi este una dintre cele mai importante destinatii turistice din Fiji, reprezentand locul pe care multi dintre turisti il aleg pentru a-si petrece vacanta tocmai pentru ca valurile sunt perfecte pentru surf. Daca va intrebati cand ar fi bine sa veniti aici, raspunsul este unul foarte simplu: iarna. In aceasta perioada vantul are cea mai buna directie, respectiv venind dinspre est.

Un alt aspect important legat de Golful Momi este acela ca aici se pescuieste foarte mult. Majoritatea localnicilor se ocupa cu acest lucru, motiv pentru care in meniurile restaurantelor veti gasi multe preparate pe baza de peste, icre sau scoici de mare. Tot in privinta mancarii trebuie sa mai stiti ca cei din partea locului se ocupa si de cultivarea legumelor, dar totodata se ingrijesc si de pomiii fructiferi. De aceea, veti putea gusta preparate si bazate pe legume si fructe.

E bine de stiut faptul ca acum cativa ani s-a inceput un proiect cu o investitie consistenta prin care se doreste ridicarea unui complex turistic de cinci stele in Golful Momi. Este vorba de un complex care va dispune de toate facilitatile de care cineva are nevoie pentru a se simti ca in Paradis pentru cateva zile. In prezent, exista cateva hoteluri in care va puteti caza cand veni aici. Preturile difera, in functie de serviciile oferite de fiecare hotel in parte, dar este indicat sa va faceti o rezervare dinainte de a ajunge aici.

Nu in ultimul rand, va recomandam sa va bucurati de soarele din Golful Momi pentru a pleca acasa cu un bronz minunat, dar si sa faceti plimbari cu vaporasul pe apele din imprejurimi. Veti avea parte de momente de neuitati si va sugeram sa nu uitati aparatul foto acasa!

Momi Bay