Ghid turistic Insula Mindoro

Despre Insula Mindoro

Insula rareori vizitata de catre turisti, Mindoro este un mic colt de paradis, in care va puteti relaxa, ajungand foarte usor din Manila. Avand o multitudine de plaje si multe atractii destinate turistilor, aici se ajunge cu ajutorul barcii, din portul Galera.

Parcul National Sablayan este doar una dintre atractiile cele mai des vizitate de catre turisti. Aici se pot face scufundari, pot fi admirate animalele marine sau puteti avea parte de cateva momente linistite, cu barca. O alta atractie, la fel de ult apreciata, este si Plaja Alba, situata langa Puerto Galera, unde veti vedea imagini desprinse din reclamele la tari exotice. Va veti bucura de un nisip alb si fin, de palmieri, apa albastra si barci pescaresti acostate pe mal, in timp ce veti sta pe un sezlong, savurand o bautura rece.

Cascadele Tamaraw sunt, de asemenea, o imagine pe care cu greu o veti uita. Spectaculoase ca si cadere de apa, acestea permit accesul turistilor in bazinele formate la baza lor, apele fiind foarte linistite si putandu-se inota cu lejeritate. La fel se intampla si in cazul Cascadelor Aninuan, la care, insa, este indicat sa mergeti doar daca ati inchiriat un ghid.

Insula Mindoro