Ghid turistic Makati

Recomandat pentru: biserici, gastronomie, galerii de arta, istorie

Despre Makati

Oras mic al metropolei Manila, Makati este centrul financiar al Filipine, ceea ce inseamna ca aici veti gasi o concentratie mare de banci, magazine, centre comerciale si fabrici si nu in ultimul rand, localnici si turisti. Totusi, populatia sa este de aproximativ 600.000 de locuitori, aglomeratia fiind data, in mare parte, de catre oameni veniti in vizita.

Pe de alta parte, insa, tocmai aceasta aglomeratie transforma Makati in centrul cultural si de distractie din Filipine. Cu un numar mare de hoteluri, baruri, restaurante si cluburi, daca sunteti un amator al vietii mondene, aici nu veti avea ocazia sa va plictisiti nici macar o secunda.

Daca simtiti nevoia sa va relaxati, pe timpul zilei, o puteti face prin vizitarea celor cateva muzee de arta, a bisericilor ridicate in timpul colonizarii spaniole sau in parcurile care pot fi intalnite la tot pasul.

Puteti, de asemenea, vizita si Muzeul Yuchengco, daca doriti sa aflati mai multe despre frumoasa istorie a acestei tari si sa intelegeti mai bine ideologiile dupa care se conduc locuitorii ei.

Makati