Cum se ajunge in Helsinki

Calatoria cu avionul la Helsinki

Aeroportul Helsinki - Vantaa Airport este situat la 19 km nord de Helsinki. Din aeroport puteti lua unul din autobuzele YTV spre centrul orasului Helsinki (autobuz 415, 451 si 615); timpul de calatorie este de 40 de minute. Taxiuri veti gasi in fata ambelor terminale (timpul de calatorie la Helsinki: 30 de minute).

Intre facilitatile aeroportului se numara: trei bancomate situate la etajul sosiri, si cinci ATM-uri la Terminalul Plecari 2. Accesul Wi-Fi este gratuit. Exista o multime de restaurante, cafenele si baruri in ambele terminale - inclusiv un fast-food deschis 24 de ore/zi. Exista numeroase magazine la aeroport, din care puteti cumpara cadouri, produse de designer si elemente practice, precum si specialitati locale si suveniruri, cum ar fi pulovere de calitate, dulciuri etc. Trei camere de joaca pentru copii sunt disponibile la zona de poarta. O farmacie este la Terminal Sosiri 2. Un centru spa nou este deschis tuturor contra unei taxe de admitere, si include saune o piscina si un serviciu de masaj.

Calatoria cu masina la Helsinki

In situatia in care doriti sa parcurgeti acest traseu cu maina, recomandam ruta: Bucuresti - Adjud - Bacau - Suceava - Cernauti - Ternopil - Bauska – Helsinki, traseul avand aproximativ 2018.5 km.