Cum se ajunge in Berlin

Calatoria cu avionul la Berlin

Pentru a calatori de la Bucuresti catre Berlin, trebuie sa zburati aproximativ 3 ore jumatate – 4, nu uitati insa ca fusul orar in Germania este altul, ei fiind cu o ora in urma noastra. De acest zbor se ocupa mai multe companii aeriene: Malev, NIKI, airberlin, LOT, Czech Airlines, Austrian Airlines, Swiss, Airfrance, Lufthansa. Avioanele pleaca majoritatea din Otopeni si ajung in aeroportul international Tegel. Preturile acestor zboruri incep de la aproximativ 100 de euro si pot depasi 800.

Calatoria cu trenul la Berlin

Pentru o calatorie relaxanta, placuta si plina de peisaje de admirat pe fereastra, trenul este alegerea perfecta. Trenul ce calatoreste de la Bucuresti la Berlin ajunge in 24 de ore si 28 de minute la destinatie. Acesta are plecarea la ora 16:45, iar la 05:17 ajunge la Budapesta. Aici se face o pauza de cateva minute si la 05:30 trenul pleaca pentru a ajunge la 17:13 la Berlin. Costul acestei calatori poate ajunge aproape de 200€.

Calatoria cu automobilul la Berlin

Pentru a ajunge din Romania la Berlin trebuie sa treceti in primul rand prin Ungaria si mai apoi prin Austria. Distanta dintre cele 2 tari, Romania si Germania, este de aproximativ 2000 de km.