Cum se ajunge in Bonn

Calatoria cu avionul la Bonn

Pe ruta Bucuresti-Bonn, compania Germanwings ofera un zbor extrem de ieftin, 60€. In pret sunt incluse taxele de aeroport, dar nu si cea de tranzactie si de emitere. Mai mult, exista posibilitatea sa se adauge o taxa pentru bagajul de cala.

Sunt multe alte companii care va mai ofera optiuni de a ajunge la Bonn. Turkish Airlines ofera un zbor cu escala in Istanbul, Austrian Airlines si Tarom cu escala la Viena, Airfrance cu escala la Paris, KLM cu escala la Amsterdam si Lufthansa la Munchen

Calatoria cu trenul la Bonn

Pentru o calatorie relaxanta, placuta si plina de peisaje de admirat pe fereastra, trenul este alegerea perfecta. Pentru a ajunge in Bonn, prima data va trebui sa ajungeti in capitala Germaniei. Trenul ce calatoreste de la Bucuresti la Berlin ajunge in 24 de ore si 28 de minute la destinatie. Acesta are plecarea la ora 16:45, iar la 05:17 ajunge la Budapesta. Aici se face o pauza de cateva minute si la 05:30 trenul pleaca pentru a ajunge la 17:13 la Berlin. De aici puteti lua un tren spre Bonn. Acest lucru nu ar trebui sa va ridice probleme, deoarece in timpul zilei acestea circula din jumatate in jumatate de ora. Costul acestei calatori poate ajunge aproape de 200€.

Calatoria cu automobilul la Bonn

Pentru a ajunge din Romania la Bonn trebuie sa treceti in primul rand prin Ungaria si mai apoi prin Austria. Distanta dintre cele 2 tari, Romania si Germania, este de aproximativ 2000 de km.