Cum se ajunge in Dusseldorf

Calatoria cu avionul la Dusseldorf

Singurul zbor direct din Romania catre Dusseldorf este din Timisoara, dureaza aproximativ 2 ore si jumatate si va este pus la dispozitie de compania aeriana Carpatair. Airberlin si Austrian Airlines va ofera o alternativa cu escala la Viena, Lufthansa va ofera un zbor cu escala la Munchen, Turkish Airlines cu escala la Istambul, Czech Airlines cu escala la Praga, LOT cu escala la Varsovia, KLM cu escala la Amsterdam, AirFrance cu escala la Paris, iar compania aeriana Swiss vine cu o ultima optiune, un zbor cu escala la Zurich, Elvetia.

Calatoria cu trenul la Dusseldorf

Pentru o calatorie relaxanta, placuta si plina de peisaje de admirat pe fereastra, trenul este alegerea perfecta. Pentru a ajunge in Dortmund, prima data va trebui sa ajungeti in capitala Germaniei. Trenul ce calatoreste de la Bucuresti la Berlin ajunge in 24 de ore si 28 de minute la destinatie. Acesta are plecarea la ora 16:45, iar la 05:17 ajunge la Budapesta. Aici se face o pauza de cateva minute si la 05:30 trenul pleaca pentru a ajunge la 17:13 la Berlin. De aici puteti lua un tren spre Dortmund. Acest lucru nu ar trebui sa va ridice probleme, deoarece in timpul zilei acestea circula din jumatate in jumatate de ora. Costul acestei calatori poate ajunge aproape de 200€.

Calatoria cu autoturismul la Dusseldorf

Pentru a ajunge din Romania la Bonn trebuie sa treceti in primul rand prin Ungaria si mai apoi prin Austria. Distanta dintre cele 2 tari, Romania si Germania, este de aproximativ 2000 de km.