Cum se ajunge in Nuremberg

Calatoria cu avionul la Nuremberg

Penru a ajunge in Nuremberg, din pacate nu puteti apela la un zbor direct, insa cele cu escala sunt destul de multe. Cel mai ieftin dintre ele este oferit de compania aeriana germana AirBerlin si este un zbor cu escala in Viena. Dezavantajul este ca durata dintre zboruri este intotdeauna destul de mare. Compania Niki va ofera un zbor cu acelasi traseu. O alta optiune vine de la compania Turkish Airlines, care va ofera un zbor destul de lung, pentru ca escala este in Istanbul. Compania romaneasca Tarom, impreuna cu Lufthansa vin cu o alta optiune, un zbor cu escala in Munchen, si un altul cu escala in Frankfurt. Compania elvetiana Swiss ofera si ea o optiune, un zbor cu escala in Zurich. Cea mai scumpa optiune vine de la cunoscuta companie aeriana de lux KLM, un zbor cu escala la Amsterdam ce va va costa peste 1000€.

Calatoria cu trenul la Nuremberg

Pentru o calatorie relaxanta, placuta si plina de peisaje de admirat pe fereastra, trenul este alegerea perfecta. Pentru a ajunge in Nuremberg, prima data va trebui sa ajungeti in capitala Germaniei. Trenul ce calatoreste de la Bucuresti la Berlin ajunge in 24 de ore si 28 de minute la destinatie. Acesta are plecarea la ora 16:45, iar la 05:17 ajunge la Budapesta. Aici se face o pauza de cateva minute si la 05:30 trenul pleaca pentru a ajunge la 17:13 la Berlin. De aici puteti lua un tren spre Nuremberg. Costul acestei calatori poate ajunge aproape de 200€.

Calatoria cu masina la Nuremberg

Pentru a ajunge din Romania la Nuremberg trebuie sa treceti in primul rand prin Ungaria si mai apoi prin Austria. Distanta dintre cele 2 tari, Romania si Germania, este de aproximativ 2000 de km.