Gradina Zoologica Paington din Torquay

Paignton Zoo este una din gradinile zoologice de top din Marea Britanie. Cele 80 de hectare de terenuri amenajate naturaliste sunt casa pentru unele dintre cele mai rare si uimitoare animale ale planetei, cum ar fi gorile, elefanti, lei, tigri si rinoceri - inclusiv una dintre cele mai rare specii, rinocerul negru, precum si mlastini pline cu crocodili. Paignton Zoo dispune de un magazin, un restaurant, precum si zone de joaca interioare si in aer liber si trenuri in miniatura. Paignton Zoo este o organizatie de caritate inregistrata si are o lunga istorie de educatie, cercetare stiintifica si conservare practica si se afla intr-o stransa colaborare cu alte gradini zoologice si grupuri de mediu in tari cum ar fi Nigeria, Kenya, Zimbabwe si Tanzania.

La Paington Zoo se ofera o gama larga de sesiuni educationale si resurse nelimitate pentru toate varstele, oferite de un personal didactic cu experienta. Gradina zoologica ofera o gama larga de distractii, indiferent de varsta. Excursiile cu trenurile in miniatura prin “jungla”, locurile interioare si exterioare de joaca, observarea animalelor in habitatele lor si chiar si hranirea broastelor testoase uriase va ofera o experienta de neuitat.

Gradina Zoologica dispune de facilitati si pentru persoanele cu dizabilitati. Parcul natural pe care este amplasata aceasta gradina zoologica poate fi parcurs si de catre persoanele in scaune cu rotile. De asemenea, exista 29 de locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati si gradina beneficiaza si de caini atat pentru persoanele cu deficiente de vedere cat si pentru cei cu deficiente de auz. persoanele cu dizabilitati beneficiaza de reduceri la cumpararea biletelor de intrare si gradina zoologica ofera gratuitate pentru un insotitor, daca este cazul.

Cele doua magazine din cadrul gradinii zoologice dispun de o gama larga de produse. Magazinul “lumii vii” ofera bijuterii, obiecte de colectie, jocuri, carti, jucarii educationale, imbracaminte si multe altele. Fiecare client al magazinului contribuie la conservarea speciilor din salbaticie, deoarece toate profiturile magazinului ajung la organizatii caritabile. Acest magazin este deschis 7 zile pe saptamana, iar cei ce nu vor sa viziteze gradina zoo ci doar sa faca cumparaturi, beneficiaza de parcare gratuita. Membrii cu abonamente anuale beneficiaza de reducere de 10% la majoritatea obiectelor puse in vanzare.

Gradina zoologica este situate pe drumul A3022, la un kilometru de centrul orasului Paington. Odata ajunsi in oras, urmati indicatoarele maro marcate cu un elefant. Gradina zoologica este situata in apropiere de supermarketul Morrisons. Codul postal este TQ47EU.

Gradina zoologica dispune de parcare gratuita cu 1110 locuri, iar in caz ca aceasta este plina, gasiti o alta parcare in imediata apropiere. Daca, insa, nu vreti sa mergeti cu masina, puteti ajunge atat cu trenul coborand la statia Paington, cat si cu autobuzul-Ruta 66 si Ruta 12a. Daca preferati sa ajungeti acolo cu autobuzul, veti primi o reducere la biletul de intrare la gradina zoologica.

Gradina zoo este deschisa in fiecare zi, cu exceptia zilei de Craciun de la 10:00 AM pana la 4:30 PM, ultima intrare facandu-se la 3:30 PM. Pretul biletului pentru un adult este de 14.45 Lire, pentru un copil intre 3 si 15 ani 10.20 Lire, pentru copiii sub 3 ani intrarea este gratuita, iar pentru studenti si pensionari, pretul biletului este de 11.90 Lire.

Localizare

GPS - Latitudine: 50.428322, Longitudine: -3.583600

Mareste harta

Legenda

 • Gradina Zoologica Paington din Torquay
 • Restaurant
 • Hotel
 • Piete si zone centrale
 • Monumente
 • Catedrale si biserici
 • Muzee si galerii de arta
 • Palate si castele
 • Cladiri si turnuri
 • Gradini si parcuri
 • Divertisment
 • Shopping
 • Altele

Comentarii

Nici un comentariu. Fii primul care ne povesteste despre Gradina Zoologica Paington din Torquay

Torquay