Ghid turistic Gosier

Recomandat pentru: plajă, plaje cu nisip, linişte

Despre Gosier

Le Gosier este situat in Antilele Lesser, Guadelupa. Orasul se afla in partea de sud a insulei Grande-Terre si face parte din mediul urban Pointe-a-Pitre, cea mai mare conurbatie in Guadelupa. Le Gosier este un oras-statiune la malul marii si este, fara indoiala, orasul cel mai vibrant din Guadelupa, cu privire la activitatile nocturne (baruri, cluburi, restaurante, cazinouri). Din Gosier puteti vizita Ilet Gosier, o insula foarte mica, cu un far la aproximativ 600 de metri de continent.

Viata de noapte este animata. Veti putea merge la: Cubano Lollapalooza, un bar club de noapte, unde veti putea asculta muzica merengue, reggaeton, salsa, RnB, zouk, etc; Cheyenne, poate cel mai faimos bar si club de noapte in zona, dar nu cel mai tipic; El Bario Caliente, un bar cu o atmosfera latino (merengue, bachata, salsa, reggaeton); sau la Zoo Rock, cu muzica ce variaza de la electronica la hip-hop.

Veti putea servi masa la El Tipico, unde veti fi intampinat de o atmosfera dominicana.

Pentru a ajunge in acest oras cautati un zbor catre Aeroportul din Pointe a Pitre. Autobuzele pentru Gosier pleaca de la Dubouchage Rue, din partea de est a portului din Pointe-à-Pitre. Autobuzul de la Pointe-à-Pitre pentru Gosier costa 1.30 € (plata se face la sofer) si calatoria dureaza aproximativ 15 minute.

Gosier