Ghid turistic Saint Francois

Recomandat pentru: plaja, golf, alte atractii

Despre Saint Francois

Orasul Saint-François este situat in Guadelupa si este parte din districtul Pointe-a-Pitre. Saint-François este situat in partea de sud-est a insulei Grande-Terre. Orasele din apropiere de Saint-François sunt: Sainte-Anne la 10.82 km, Le Moule la 11.67 km, Le Gosier la 23.78 km, Pointe-a-Pitre la 24.95 km, Les Abymes la 24.95 km, La Desirade la 25.62 km, Petit-Canal la 25.96 km si Morne-a-l'Eau la 27.25 km.

Saint Francois este unul dintre cele mai importante centre turistice din Guadelupa. Pana la sfarsitul secolului al XVIII-lea, activitatea orasului Sf. Francisc era organizata in jurul plantatiilor de bumbac, ulterior introducandu-se si cresterea trestiei de zahar. In prezent, agricultura si pescuitul raman domenii importante de activitate economica.

Hotelurile, casele turistice, cabanele si restaurantele de renume existente in oras, sustin o activitate turistica importanta. In Saint Francois veti gasi un teren de golf, un port de agrement modern si un cazinou. In oras puteti vizita Capela Maicii Domnului; cimitirele satesti traditionale; piata de noapte organizata in fiecare marti seara si multe alte abiective.

Saint Francois