Ghid turistic Tamuning

Recomandat pentru: gastronomie, plaja, shopping, snorkeling

Despre Tamuning

Tamuning este un asezamant situat pe malul de vest al Guamului, de pe teritoriul Statelor Unite, fiind de asemenea cunoscut printre localnici si drept Tamuning-Tumon-Harmon. Satul este unul destul de important pentru Guam, intrucat este chiar considerat a fi centrul economic al regiunii. El include, de asemenea si Tumonul, Parcul Industrial Harmon, precum si alte zone importante. De precizat este faptul ca Tamuning este deservit de Aeroportul International Won Pat.

Asezamantul din Guam va ofera ocazia de a vedea in acelasi timp actuala, dar si fosta locatie a Spitalului Memorial Guam. Acesta dispune astazi de singurul centru privat pentru nasteri. Aceia dintre dumneavoastra care sunteti pasionati de cumparaturi veti afla cu bucurie ca in Tamuning exista unul din cele trei centre comerciale importante din zona, respectiv Guam Premier Outlets. De aici veti putea achizitiona diferite lucruri, dar si suveniruri pentru cei dragi de acasa care nu v-au putut insoti in vacanta. Despre Tamuning trebuie sa mai stiti ca are cinci scoli publice, printre care Scoala Elementara Chief Brodie si Scoala Elementara Tamuning, dar si doua scoli private, respectiv Scoala Sfantul Ion si Scoala Catolica Sfantul Anton.

In ceea ce priveste cazarea, unul dintre cele mai mari hoteluri din Tamuning este Days Inn. Aici veti gasi camere dotate cu multe facilitati, printre care frigider in camera si Wi-fi la dispozitia dumneavoastra. In acelasi timp, serviciile sunt foarte bune, intrucat personalul este bine calificat, asigurandu-se ca toti clientii primesc un tratament deosebit. Daca doriti insa doar sa va relaxati pentru o zi, atunci trebuie sa mergeti neaparat la Resortul Hilton Guam. Aici va puteti rasfata cu masaje sau tratamente cu diferite lotiuni si cu siguranta veti uita de toate grijile de zi cu zi. In concluzie, alegeti Tamuningul drept destinatie turistica si nu veti regreta! Cel mai probabil, va veti dori sa reveniti aici!

Tamuning