Ghid turistic Livingston

Recomandat pentru: plaja, snorkeling, lac, gastronomie, natura

Despre Livingston

Livingston este un oras situat in departamentul Izabal, in estul Guatemalei. Orasul a fost principalul port din Guatemala la Marea Caraibilor. Livingston poarta numele juristului si omului politic american Edward Livingston care a scris codurile Livingston care au fost utilizate ca baza pentru legile guvernului liberal din Provinciile Unite ale Americii Centrale in secolul al XIX-lea.

In fiecare an Livingston sarbatoreste Ziua patronului agriculturii "San Isidro Labrador", un festival cultural autentic, care comemoreaza ziua in care Marcos Sanchez Diaz a sosit aici.

Iubitorii de shopping pot achizitiona de aici obiecte locale realizate cu nuca de cocos, lemn si scoici. Gurmanzii pot fi incantati de ceea ce orasul ofera din acest punct de vedere. Livingston este un mic oras in care una dintre ocupatiilor de baza este pescuitul si, prin urmare, ofera o buna selectie de fructe de mare. Exista restaurante raspandite in jurul si pe strazile principale. Muzicienii locali fac un tur al restaurantelor si redau muzica traditionala Garifuna.

Optiunile de cazare includ hotelurile: Hotel & Travel Agency Rios Tropicales, Casa Iguana, Hotel Rio Dulce, Hotel Dona Alida, Hotel El Viajero, Hotel La Casa Rosada, Hotel Maya HB.

Livingston