Ghid turistic Kandla

Despre Kandla

Kandla este un oras de coasta din partea de Vest a Indiei, avand unul dintre cele mai importante porturi din aceasta parte geografica. Acesta a fost construit undeva la inceputul secolului al XX-lea de catre colonistii britanici, in ideea de a spori economia orasului cu ajutorul comertului. Astfel, in ziua de astazi, peste 80% din economia Kandla-ului se bazeaza pe import si export.

Desi nu exista prea multe cladiri vechi, deoarece Kandla a fost fondat relativ recent, si anume acum doua secole, constructiile pe care le veti vedea au o arhitectura moderna, iar, odata ce veti ajunge aici dupa ce ati fost in alte orase, veti spune ca nu va aflati in India.

Cea mai mare parte dintre locuitorii acestui orasel lucreaza fie in port, fie fabrica si vand produse de artizanat si pescuiesc pentru a isi hrani familia. Pentru a intelege cu exactitate importanta portului, imaginati-va ca peste 10.000 de oameni muncesc acolo, in timp ce populatia este de aproximativ 12 – 13.000 de locuitori. Iar, in anul 1998, portul a fost lovit destul de puternic de catre un ciclon, pe timpul noptii, cand au murit peste 1.000 de oameni, 50% din totalul angajatilor care isi efectueaza jobul pe timp de noapte.

In plus, Kandla dispune de unele dintre cele mai curate si linistitoare plaje din India, deoarece sunt putini turisti care stiu de acest loc si doresc sa il viziteze. Totusi, este recomandat sa mergeti aici, deoarece locuitorii sunt, de cele mai multe ori, foarte amabili si va ajuta in orice problema pe care o aveti.

Kandla